Cautare

4312 de rezultate pentru "accident zalau 12 11 2009 videohey1" (3.33 secunde)
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei s-a contractat in cel de-al doilea trimestru al acestui an cu 0,5% fata de aceeasi perioada din 2009, in conditiile in care industria a inregistrat cea mai mare crestere a volumului de activitate, cu 5,9%, arata datele publicate miercuri de INS.
in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009. ... Cele mai putine locuri de munca vacante, respectiv cele mai mici rate ale locurilor de munca vacante s-au inregistrat in trimestrul IV 2009 si in trimestrul II 2010.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
El a fost prezent la dejunul de investitura dat in cinstea presedintelui Barack Obama, in ianuarie 2009, cand a lesinat din cauza oboselii. ... Kennedy, Eunice Kennedy Shriver, soacra guvernatorului din California Arnold Schwarzenegger, a decedat la 11 august la varsta de 88 de ani.
De exemplu, pentru matinile cu o capacitate de 1.400-1.600 de centimetri cubi, la BCR Asigurari, polita costa 288 lei, iar din 2009 acesta va costa 408 lei. ... Zonele I inseamna risc redus de accident si deci o polita mai ieftina.
La asigurari suplimentare, in eventualitatea decesului din cauza unui accident, urmasii ar fi beneficiat de 5.000 de lei, iar in caz de invaliditate permanenta din cauza unui accident, suma asigurata ar fi fost de 10.000 de lei pentru fiecare dintre cei doi asigurati.
El mai crede ca, prin 2008 sau 2009, poiana fusese vizitata din nou. ... El presupunea ca puteau fi resturile unui accident. ... Daca a fost un accident, probabil s-ar putea gasi si alte fragmente.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Colegiul 3 de deputat (61.767 votanti) este compus din Cristolt, Poiana Bienchii, Rus, Somes Odorhei, Surduc, Zalha, Jibou, Babeni, Creaca, Garbou, Ileanda, Letca, Lozna, Mirsid, Hira, Zimbor, Romanasi, Sanmihaiu Almasu, Simisna, Dragu, Napradea si Balan, iar ultimul colegiu (62.927 alegatori) este in municipiul Zalau.
Astfel, comisarul Latcau este acuzat ca trafica masini din strainatate si ca facea camatarie, precum si ca incasa taxe de protectie de la valutistii si camatarii din municipiul Zalau.
In turul II, s-au confruntat Daniel Bolintineanu si Daniel Balogh, despartiti dupa primul tur de doar 12 voturi.
Cat despre mult evocatele negocieri duse de PD cu UDMR, in vederea sustinerii candidatului democrat, Mircea Ghiurco, la vicepresedintia Consiliului Judetean (fapt deja consumat), in schimbul fotoliului de viceprimar de Zalau, Viorel Stanca precizeaza ca nici nu se pune problema vreunui "troc" politic intre cele doua filiale ale partidelor amintite:
In fond, dupa cum explica liderul partidului, presedintele PC din Simleu, Rodica Tarlea, s-a mutat in Zalau, astfel incat nu a mai putut raspunde vizavi de problemele simleuanilor.
Pana la ora actuala, au fost aprobate fonduri pentru reabilitarea bisericilor din Cristur, Cosei (in cazul acestora fiind vorba de biserici mai vechi de 500 de ani) Hida, Doba, Archid, Zalau etc.
Referindu-se la concluziile discutiilor purtate, recent, in cadrul reuniunii Colegiului Director, Viorel Stanca a spus ca "Iprimul ministru Tariceanu stirbeste autoritatea unor ministri, le ingradeste posibilitatea de exprimare si le chiar unele lucrari prin cabinetul primului ministru, care are circa 200 de angajati, fata de cel al vicepriministrului Seculici, care are aproximativ 12 angajati"I.
O parte din persoanele care il ^sapa^ pe Stanca poarta emblema ^Rotary^, iar omul cheie este Emilian Girdan, vice-presedintele PD Zalau, dupa cum ne-a spus aceeasi sursa.
google-analytics.com